Someșul Rece

Apartamente noi

  • Adresa: Str. Someșu rece 19
  • Numar apartamente: 4
  • Număr camere: 4
  • Suprafață apartament: 150 mp
  • Regim înălțime: S+P+3E
  • Parcare: subterană
  • Stadiu: Finalizat - Vandut
  • Data finalizare: Decembrie 2019

Situat în nord, în apropiere se afla parcul Herăstrău , școli, restaurante și centre comerciale.

Localizare

Ansamblul rezidențial Someșul Rece este situat în zona Băneasa din Bucuresti în apropierea bulevardului Aerogării.

Împrejurimi

Cartierul oferă pentru tine și familia toate serviciile sociale de care ai nevoie precum: grădinițe, centre medicale, școli și parcuri. Atracția zonei este minunatul Parc Herăstrău, cu aer proaspăt și atmosferă de bună-dispoziție. Aici îți poți face jogging-ul de dimineață și plimbarea de seară. De aici, în câteva minute ajungi în Piața Presei Libere și zona Romexpo unde poți alege să te oprești oricând la unul dintre restaurantele din zonă.

Confort sporit

Spațiul de locuit este luminos, cu ferestre mari, terase generoase din sticlă și cu suprafețe interioare de 150 mp. Compartimentarea este una modernă, gândită pentru a te cuceri prin confort și spațialitate.

Detalii Finisaje

Materialele pentru finisaje sunt de cea mai bună calitate: ceramică premium la holuri, bai si bucătărie; parchet în living și dormitoare; zugrăvelile pentru pereti și tavane sunt cu vopsea lavabilă; uși interioare din tâmplărie celulară; ușa la intrare în apartament este metalică.

Utilități

Lucrăm cu cei mai buni furnizori de instalații electrice, sanitare și termice. Încălzirea se face cu centrala proprie a apartamentului iar în verile toride ai la dispoziție în living un aparat de aer condiționat de 12.000 BTU. Spațiile sunt configurate cu prize pentru TV și internet, instrumente de contorizare gaz și apă.

CARACTERISTICI TEHNICE

Structura de rezistență a clădirii este pe cadre cu stâlpi, grinzi și plăci din beton armat proiectată antiseismic pentru gradul 8,5 pe scara Richter. Pereții interiori sunt din cărămidă, au o grosime de 30 cm și sunt termoizolați cu vată bazaltica de 10 cm grosime. 

Terasele, balcoanele și peretii exteriori sunt hidroizolate și termoizolate cu termobeton și cu un strat de 10 cm de polistiren expandat, finisat cu tencuială decorativă și piatră naturală în zonele comune.

Someșul Rece

Alege un apartament

Iti place un apartament? Îți putem da mai multe detalii!

Imagini șantier

Priviți aceste imagini din șantier. În această secțiune vă ținem la curent cu progresul construcției și puteți observa calitatea materialelor de construcție folosite la această clădire. Vom acualiza această galerie cât mai des posibil.