Educației

Apartamente noi

Zona Ștefan cel Mare, în apropiere se afla parcul Circului Romulus , școli, restaurante, magazine, supermarket-uri și metrou

Localizare

Ansamblul rezidențial Educației este situat în zona Ștefan cel Mare din Bucuresti în apropierea străzii  Stefan Cel Mare, Vasile Lascăr, Spitalul Colentina , parcul Circului.

Împrejurimi

Cartierul oferă toate serviciile sociale de care ai nevoie pentru tine și familia ta precum: grădinițe, școli, spitale și parcuri. În apropiere îți poți face jogging-ul de dimineață sau poate plimbarea de seară în Parcul Circului Romulus. În orice moment al zilei Piata Obor te așteaptă să-ți faci cumpărăturile iar pentru a servi masa poți alege să te oprești oricând la unul dintre restaurantele din zonă.

Confort

Regimul de înălțime al clădirii este S+P+2E+3R, format din garsoniere și apartamente de 2 camere cu suprafețe interioare cuprinse între 42.64 mp și 70 mp.

Pentru mai mult spațiu de depozitare, obțional puteți achiziționa și boxe subterane cu suprafețe între 6mp și 12mp.

Dacă deții un autoturism, parcarea exterioară este suficient de încăpătoare pentru întreg complexul rezidențial.

Detalii Finisaje

Totul este gândit pentru confortul tău. Compartimentarea este una modernă iar spațiul este optimizat la maximum. Ferestrele sunt cu tâmplării de PVC tripan în 7 camere cu rulouri exterioare pentru toate geamurile.

Utilități

Materialele pentru finisaje sunt de cea mai bună calitate: ceramică premium la holuri, bai si bucătărie; parchet în living și dormitoare; zugrăvelile pentru pereti și tavane sunt cu vopsea lavabilă; uși interioare din tâmplărie celulară; ușa la intrare în apartament este metalică.
Lucrăm cu cei mai buni furnizori de instalații electrice, sanitare și termice. Încălzirea se face cu centrala proprie a apartamentului iar în verile toride ai la dispoziție în living un aparat de aer condiționat de 12.000 BTU. Spațiile sunt configurate cu prize pentru TV și internet, instrumente de contorizare gaz și apă.

DETALII TEHNICE

Structura de rezistență a clădirii este pe cadre cu stâlpi, grinzi și plăci din beton armat proiectată antiseismic pentru gradul 8,5 pe scara Richter. Pereții interiori sunt din cărămidă Ytong, au o grosime de 30 cm și sunt termoizolați cu vată bazaltica de 10 cm grosime.

 Terasele, balcoanele și pereții exteriori sunt hidroizolate și termoizolate cu termobeton și cu un strat de 10 cm de polistiren expandat, finisat cu tencuială decorativă.

Educației

Alege un apartament

Iti place un apartament? Îți putem da mai multe detalii!

Imagini șantier

Priviți aceste imagini din șantier. În această secțiune vă ținem la curent cu progresul construcției și puteți observa calitatea materialelor de construcție folosite la această clădire. Vom acualiza această galerie cât mai des posibil.