Rondă

Apartamente noi

  • Adresa: Str. ronda 27-29
  • Numar apartamente: 7
  • Număr camere: 3
  • Suprafață apartament: 65-83 mp
  • Regim înălțime: S+P+2E+M
  • Parcare: Exterioară & subterană
  • Metrou: 12 min
  • Stadiu: Finalizat - Vandut
  • Data finalizare:Aprilie 2020

Situat central, în apropiere sunt  parcurile Gheorghe Petrașcu și Al.I.Cuza , școli, restaurante și centre comerciale.

Localizare

Ansamblul rezidențial Ronda este situat în zona Delea Veche din București în apropiere de Calea Călărașilor și Piața Unirii. Ea se află situată între cele două importante piețe bucureștene: Piața Muncii și Piața Iancului, ambele cu acces la metrou.

Împrejurimi

Cartierul oferă toate serviciile sociale de care ai nevoie pentru tine și familia ta precum: parcuri, grădinițe, școli și centre medicale. Plimbarea de seară o poți face în parcurile Gheorghe Petrașcu sau Al.I.Cuza care sunt la 20 de minute de mers pe jos. Zona este presărată de o multitudine de centre comerciale și restaurante unde te poți opri să servești masa. 

Confort sporit

Apartamentele de 3 camere au suprafețe interioare cuprinse între 65 mp si 70 mp iar compartimentarea este una modernă. Spațiul de locuit este luminos cu ferestre mari, terase generoase și balcoane din sticlă.

Pentru mai mult spațiu de depozitare, obțional puteți achiziționa și boxe subterane cu suprafețe între 6mp și 12mp.

Detalii Finisaje

Ferestrele sunt cu tâmplării de PVC tripan în 7 camere cu rulouri exterioare pentru toate geamurile.
Materialele pentru finisaje sunt de cea mai bună calitate: ceramică premium la holuri, bai si bucătărie; parchet în living și dormitoare; zugrăvelile pentru pereti și tavane sunt cu vopsea lavabilă; uși interioare din tâmplărie celulară; ușa la intrare în apartament este metalică.

Utilități

Lucrăm cu cei mai buni furnizori de instalații electrice, sanitare și termice. Încălzirea se face cu centrala proprie a apartamentului iar în verile toride ai la dispoziție în living un aparat de aer condiționat de 12.000 BTU. Spațiile sunt configurate cu prize pentru TV și internet, instrumente de contorizare gaz și apă. 

Dacă deții un autoturism, complexul Ronda S+P+2E+3R, oferă parcare subterană și supraterana suficient de încăpătoare pentru întreg complexul rezidențial.

Detalii TEHNICE

Structura de rezistență a clădirii este pe cadre cu stâlpi, grinzi și plăci din beton armat proiectată antiseismic pentru gradul 8,5 pe scara Richter

Pereții interiori sunt din cărămidă, au o grosime de 30 cm și sunt termoizolați cu vată bazaltică de 10 cm grosime. Terasele, balcoanele și peretii exteriori sunt hidroizolate și termoizolate cu termobeton și cu un strat de 10 cm de polistiren expandat, finisat cu tencuială decorativă și piatră naturală în zonele comune.

Rondă

Alege un apartament

Iti place un apartament? Îți putem da mai multe detalii!

Imagini șantier

Priviți aceste imagini din șantier. În această secțiune vă ținem la curent cu progresul construcției și puteți observa calitatea materialelor de construcție folosite la această clădire. Vom actualiza această galerie cât mai des posibil.