StreetHome Vespasian 50
Panouri Solare Încărcare EV Smart Home Sustenabil

Descoperiți Proiectul Rezidențial StreetHome Buildings - Vespasian 50

Proiectul Vespasian 50 de la StreetHome Buildings reprezintă un exemplu de ansamblu rezidențial modern în București.

Apartamentele sunt echipate cu tehnologie smart home, oferind un confort și o eficiență sporite. Clădirea beneficiază de panouri solare, asigurând o sursă de energie verde și costuri reduse.

De asemenea, parcările subterane sunt dotate cu posibilitatea de instalare a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice. Proiectul include finisaje de înaltă calitate, ferestre mari pentru luminozitate naturală și spații interioare optimizate. Găsiți-vă noua casă în acest proiect inovator și bucurați-vă de toate avantajele pe care le oferă.

Misiune, Viziune și Valori ale StreetHome Buildings

Misiunea noastră este să dezvoltăm comunități rezidențiale selecte în București, oferind locuințe moderne și de înaltă calitate, adaptate perfect nevoilor dumenavoastră de confort și funcționalitate.

Viziunea noastră este să devenim lideri pe piața imobiliară din București, fiind recunoscuți pentru inovație, sustenabilitate și excelență în design. Dorim să creăm spații de locuit care inspiră și îmbunătățesc viața locatarilor noștri.

Valorile noastre fundamentale sunt seriozitatea, încrederea și profesionalismul. Aceste principii se reflectă în fiecare aspect al proiectelor noastre, de la concepție până la execuție, asigurându-ne că fiecare client este pe deplin mulțumit. Ne dedicăm implementării soluțiilor sustenabile și a tehnologiilor avansate, cum ar fi panourile solare și infrastructura pentru mașinile electrice, promovând astfel un stil de viață modern și ecologic.

Vă invit să descoperiți proiectele noastre rezidențiale, situate în locații premium din București, și să găsiți locuința ideală care îmbină estetica modernă cu funcționalitatea într-un mediu confortabil și inspirator.

a (11)

În apropierea a tot ce este important

Apartamentul se află într-o locație privilegiată, în apropierea Gării de Nord, asigurând un acces facil la numeroase puncte de interes din zonă. La o scurtă plimbare se găsesc gara și stația de metrou, oferind conexiuni rapide către diverse destinații. În vecinătate se află străzi importante și instituții majore, precum Spitalul Militar și diverse centre comerciale.

Parcurile și grădinile, cum ar fi Grădina Botanică și Parcul Kiseleff, sunt ușor accesibile pentru momente de relaxare. Piața Victoriei și alte puncte centrale sunt, de asemenea, la îndemână, completând o locație ideală pentru orice nevoie urbană.

De asemenea, transportul către aeroport este eficient și rapid, o călătorie cu trenul fiind de doar câteva minute, evitând astfel neplăcerile traficului intens de la orele de vârf.

200m

~2min

Gara de nord & metrou

400m

~5min

Basarab & Kaufland

600m

~8min

Carrefour Orhideea

1.5 km

~20min

Piața & Calea Victoriei

1.4 km

~20min

Grădina botanică/ Parcul Operei

2.0 km

~25min

Parcul Kiselef

~21min

Aeroport Otopeni

Despre Proiectul Vespasian 50

Clădirea de locuințe colective cu regimul de înălțime S+P+2E+3R, echipată cu un lift Thyssenkrupp, are termen de finalizare în decembrie 2025.

Proiectul cuprinde 20 de unități locative:

 • 3 apartamente tip DUPLEX P+1E,
 • 3 apartamente tip PENTHOUSE,
 • 15 apartamente cu 2 și 3 camere.

Subsolul include un garaj cu 24 locuri de parcare, 12 boxe de depozitare și un adăpost de protecție civilă (ALA). Clădirea va fi dotată cu un sistem de alarmare pentru incendii și va fi autorizată ISU, iar garajul va beneficia de un sistem de desfumare pentru eliminarea noxelor.

Găsiți-vă noua casă în acest proiect inovator și bucurați-vă de toate avantajele pe care le oferă.

 • Structura de rezistență din stâlpi, grinzi și plăci din beton armat (structură pe cadre), proiectată antiseismic până la gradul 8,5 pe scara Richter

 • Blocuri de zidărie premium Ytong cu termoizolație din vată bazaltică
 • Încălzire prin pardoseală cu sistem TECE

 • Centrală termică în condensare Buderus

 • Aer condiționat Inverter

 • Întrerupătoare și prize modulare
 • Compartimentare interioară cu rigips, 2 foi pe fiecare parte + vată bazaltică pentru izolație fonică și termică
 • Tâmplăria interioară se realizează cu uși albe Pinum
 • Parchet SPC (stone plastic composite) – living, dormitor și bucătărie pentru transmitere termică eficientă, izolare fonică ridicată și întreținere ușoară
 • Plăci de ceramică rectificate, de dimensiuni mari.
 • Baie cu duș walk-in sau cadă fibră, WC cu rezervor încastrat (mecanism Tece), lavoar și obiecte sanitare din porțelan alb (Roca/Kludi/Grohe)
 • Intrarea în casa scării se va face securizat, cu videointerfon

 • Ușă acces apartament metalică, culoare albă/griantracit, antiefracție și antifonică cu închidere multipunct

 • Tâmplăria exterioară Reynaers Aluminium  cu geam tripan (3 foi de geam 44mm 4 seasons)

 • Balustrade exterioare din 2 foi sticlă securizată

 • Gresie flotantă de exterior pe terase

 • Iluminatul exterior/interior se va face cu sisteme LED

 • Pe acoperiș se vor monta panouri fotovoltaice pentru alimentarea spațiilor comune

Vespasian 50

Alege un apartament

Iti place un apartament? Îți putem da mai multe detalii!

Galerie foto

Explorați galeria foto a proiectului Vespasian 50 pentru a vă familiariza cu detaliile și calitatea finisajelor. Imaginile includ aspecte ale clădirii, parcării subterane, casa scării modernă și interioarele elegante ale apartamentelor.

Progresul construcției

Urmăriți progresul construcției proiectului Vespasian 50 prin intermediul fotografiilor actualizate. Fiecare etapă importantă este documentată pentru a vă oferi o imagine clară asupra avansării lucrărilor. De la fundație și structura de rezistență, până la finisaje interioare și dotările moderne, veți putea observa cum prinde viață viitorul dumneavoastră cămin. Rămâneți conectați pentru a vedea cum se dezvoltă acest proiect deosebit în fiecare pas al construcției.